Rólunk

with Nincs hozzászólás

Az egész olyan egyszerű…
Kiskorunkban egymástól függetlenül álmodtunk egy saját zenekarról, és ez összejött. Persze nem egyből és volt sok-sok év tanulás, mire ki mertünk állni a közönség elé és elkezdtünk a vendéglátós zenében egyre otthonosabban mozogni.

Zenekarunk zenei mottója a következő: szeretünk zenélni és annak külön örülünk, ha ez másoknak is tetszik.

Mindannyian tanult zenészek vagyunk, tanultunk zeneiskolában, magánórákon, más zenekaroktól és nagyon sokat az emberektől. Mivel mindig van új kérés, ezért folyamatosan bővítjük repertoárunkat.

Norbert (dob) – akusztikus dobfelszerelése, pörgetései, kiállásai, valamint dinamikai eszköztára teszik izgalmassá zenei játékát. Zenekarunk hangulatfelelőse, megnyilvánulásai poénosak és jópofák. Főként szóló számokat énekel. Magánéletében családos apuka, aki versenyszférában dolgozik mérnökként.

Zoltán (szaxofon) – neki köszönhetjük a szóló betéteteket, az ízes népies, mulatós futamokat, valamint a sok improvizatív zenei dallamot. Főként vokálokban hallhatjuk ének hangját. Zenekarunk szaxofonos szólistája egy igazi jelenség, ha a hangulat megkívánja, lemegy a közönséghez és ott fúja a szaxofont. Magánéletében az ingatlan szektorban dolgozik, több hobbizenekarban is zenél.

Péter (billentyű) – zenekarunk billentyűsétől a fülbemászós zongorás betéteteket, az improvizatív vonós dallamokat, valamint a mulatós dallamok akkordjait, időként pedig a dallamos kézi basszust hallhatjuk. Menetben tangó harmónikázik, a bulikon pedig két hangszerrel egészíti ki vagy vezeti a zenét, zenekarunk férfi szólistája. Magánéletében családos apuka, aki egy családi vállalkozást vezet.

Zoltán (gitár) – a zenekar fundamentumának köszönhető az érces basszus játék,  a különleges mélytónusú vokál hang, valamint színes és hosszú zenei múlt (zenélt Varga Miklóssal, a Karthagó előzenekarában is játszott, valamint szerepel a Rockzenei lexikonban). Magánéletében két unokás nagypapa, nyomdászként dolgozik.

Zselyke (ének) – női énekesünk lágy kellemes lírai hangja egy igazi kellemes élmény, mely a házibulis számoknál ércessé és bulissá válik. Főként a modern pop rock és a házibuli zenében érzi otthon magát. A külföldi számok éneklése főként neki köszönhető. Magánéletében családos anyuka, és óvónő.

Leave a Reply