Néhány szó rólunk

A fiatal tagokból álló együttesünk a Dunakanyarban alakult. Az elmúlt évek alatt számos rendezvényen megfordultunk, így a különböző fellépések alkalmával sokat adtunk és sokat tanultunk.

Zenekarunk három frontemberre épül (szintetizátor, dob, gitár), amit igény szerint szaxofonossal és lemezlovassal egészítünk ki.

Miért érdemes minket választani?

  • Zenei igények testreszabása, modern és retro vonal, magyar vagy angol, esetleg ezek vegyítve.
  • Igény szerint utcai menetben klasszikus hangszerekkel kísérjük a násznépet (tangóharmonika, dob, szaxofon, gitár). Ez egyfajta zenei időutazás sok-sok élménnyel, nevetéssel, mulatsággal.
  • A kicsiknek hangulattól függően kedveskedünk néhány közismert gyerekdallal, zenei meglepetésekkel.
  • Vezeték nélküli mikrofon, ledes fénytechnika, több helyszín hangosítása, laptop, Power Point-os vetítés kihangosítása.
  • Spotify és Youtube alapú zenei szolgáltatás szünetekben.
Péter

Péter

Billentyű

Zenekarunk billentyűse felel a jó harmóniákért, valamint a repertoárunkon belül megszólaló zeneszámok kiválasztásáért. Zenei tanulmányait zeneiskolában kezdte, majd főiskolán, ének- szakos tanárként fejezte be. 16 éves korában kezdett zenélni, először éttermekben, majd zenekarokban. Bal keze fülbemászó basszust játszik, jobb keze a különböző hangszínek adta lehetőségeket kihasználva fűzi egymásba a harmóniákat. Zongorán kísérni kell a közönségből valakit, vagy egy szép aláfestő zene kell a vacsorához, esetleg egy bulis zongora betét szólal meg, netán a mulatós számokhoz egy kemény, de dallamos basszusmenet hangzik fel, igen ő játssza mindezt. Civil életben háromgyerekes apuka és tanár.

 

Norbert

Norbert

Dob

Zenekarunk dobosa, egyben hangulatfelelőse, zenei tanulmányait zeneiskolában kezdte, majd magántanárnál folytatta. Már 14 évesen élőzenekarban dobolt, azóta számos együttesben játszott, ezzel nagy rutint szerezve. A modern kor stílusa mellett, hangszerjátékában a  régi, retró zenei irányzatok is fontos szerepet kapnak. Valódi zenei élményeket köszönhetünk dobosunknak, legyen szó; kiállásról, dinamikai vagy ritmusbeli játékosságról,  zenei meglepetésekről, közönség megénekeltetéséről vagy igény szerinti dobszólóról. Civil életben két gyermekes családapa, villamosmérnök végzettséggel egy multinacionális cégnél dolgozik auditor beosztásban.

Ádám

Ádám

Gitár

Zenekarunk gitárosa, és egyben legfiatalabb tagja nálunk a friss dallamok és fiatalos energia megtestesítője. Szóló karrierjében saját dalokat ír, egyre nagyobb sikerrel. 2021-ben már a Sláger FM tehetségkutatójának döntőse volt a Porszem a szélben című dalával, melyet azóta rendszeresen játszanak a hazai rádiók. A Dunakanyar Hangja énekverseny döntőse volt, illetve az X-Faktorban is megpróbálta magát. Szólógitárjával segíti a dallamok harmóniáját, akusztikus gitárja pedig varázslatos egyéni számainak bemutatásához nyújtja az alapot, ezekkel megfűszerezve az élményt.

 

Gábor

Gábor

Szaxofon

Zenekarunk szólistájának köszönhetjük a fülbemászó dallamokat.  Szaxofonosunk improvizációs játéka a szalonzenékben könnyed és dallamos, zenei szólói nélkülözhetetlenek a retró műfajban, végül a népies-mulatós stílusokban való ízes zenei játéka hamar mulatásra serkenti a közönséget. A tenor szaxofonjával színes zenei élményeket képes megfesteni. Érces, telített tenor hang, lágy, magas hangzás, játékos futamok vagy éppen a táncoló közönséghez való kilépés, igen ez mind ő. Civil életben külföldön dolgozik.